***       Водещите новини за деня до 13.00 ч., 

...
   ***   
   Водещите новини за деня до 13.00 ч., 
Коментари Харесай

Водещите новини! Започнаха грипните епидемии в България. Идва 6G мрежата. Кирил Петков: обществото заби шамар на Слави


   ***   

   Водещите вести за деня до 13.00 ч.,   
   на 12 януари   

 

„ Спираме да се обясняваме на всевъзможни лъжливи обвинявания, които прокарват като тактика от ГЕРБ всекидневно. На лъжата краката са къси “. Това съобщи в ефира на Нова тв съпредседателят на „ Продължаваме промяната " Кирил Петков.

„ Песента за Лена мен персонално доста ме зарадва. Това значи, че обществото работи. Най-големият пестник за Слави беше от българското общество.

Без да влизам в детайлите на песента, едното е продънена дивотия, която пада на всевъзможни равнища, а другото е ария, която няма нищо общо като фасон и долнопробност. Слави очевидно е толкоз озлобял, че с песента си все едно удари жена. В песента на Христо Петров стилът е напълно друг, изкуството е друго и двете неща са несравними ", заключи той.

***

На национално равнище обаче грипна почивка не се постанова. Това оповестиха през вчерашния ден здравният и просветния министър. Ако обаче се стигне до второ спиране на образователния развой в някоя от засегнатите области - образованието на децата ще продължи в електронна среда.

***

***

От през днешния ден стартира грипната зараза в Бургаско. Решението бе взето от Регионалния пандемичен щаб.

Преустановяват се плановите съвещания на здрави бременни дами и кърмачета, както и на всички профилактични прегледи и имунизации.

***

Особено потребна за 6G телекомуникациите може да бъде връзката с забележима светлина (VLC), която действа като безжичен сурогат на оптичните нишки. Понастоящем фиброоптиката придвижва данни посредством светлинни проблясъци, като употребява извънредно тънки стъклени или пластмасови влакна. Тези проводници са извънредно дребни и извънредно деликатни.

***

Наричаха го „ китарист на китаристите “, повлиян от Джими Хендрикс и Бъди Гай, приживе завоюва тяхното почитание, а самият той се трансформира във ентусиазъм за безчет китаристи, голяма част от които са самите те митове през днешния ден. Почти няма китарист в света, който да не изрази скръбта си и да не засвидетелства уважението си към Джеф. 

Легендарният китарист Джеф Бек умря на 78 години, заяви The Guardian, представен от „ Сега ".

Причина за гибелта е „ неочакван бактериален менингит ", съобщила е неговата представителка Мелиса Драгич. Той е умрял в болница покрай дома си в Англия.

***

„ Тарифната политика е добра и няма да разреша едно малко камъче да обърне колата “.

***

***

„ Ние няма да се откажем от тази борба. Ще разгледаме всички условия към решението от 2016 година страната да се откаже от акциите. Ще разгледаме дейностите на кметовете Иван Портних, Иван Тотев, Здравко Димитров и общинските препоръки на Пловдив и Варна за това какво се случи с Пловдивския панаир “.

***

Назначаването на Валерий Герасимов за пълководец на окупационните сили евентуално е частично политическо решение. По този метод съветският президент Владимир Путин желае да отслаби властта на силоваците, чийто любимец беше Сергей Суровкин.

Това се показва в дневния разбор на обстановката в Украйна на Института за проучване на войната (ISW).

***

Повече от 700 обвинени към момента са в ареста, откакто в неделя радикални поддръжници на крайнодесния някогашен президент Жаир Болсонаро щурмуваха държавни здания в Бразилия, заяви ДПА.

Хилядите участници в размириците, които нападнаха Конгреса, Върховния съд и президентския замък в Бразилия, отхвърлят да признаят провалянето на Болсонаро от левичаря Луис Инасио Лула да Силва, който постави клетва като президент преди седмица.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР